WOW! Berani Mati Pelakon Nie Sudah Tak Malu Untuk Buka Pakaian, Berbikini Di Tepi Pantai. Sape Pelakon Tu. Mesti Kenal kan..

WOW! Berani Mati Pelakon Nie Sudah Tak Malu Untuk Buka Pakaian, Berbikini Di Tepi Pantai. Sape Pelakon Tu. Mesti Kenal kan..

WOW! Berani Mati Pelakon Nie Sudah Tak Malu Untuk Buka Pakaian, Berbikini Di Tepi Pantai. Sape Pelakon Tu. Mesti Kenal kan..


WOW! Berani Mati Pelakon Nie Sudah Tak Malu Untuk Buka Pakaian, Berbikini Di Tepi Pantai. Sape Pelakon Tu. Mesti Kenal kan..

Pelakon kacukan Melayu-Inggeris, Julia Ziegler menyifatkan memakai bikini ketika berada di pulau bukan sesuatu yang pelik dan sewajarnya tidak perlu dipertikaikan segelintir pihak

Katanya, ia merupakan pakaian yang biasa dipakai oleh golongan wanita ketika bercuti di pulau dan ia juga tidak menyentuh sensitifiti masyarakat yang tinggal di kawasan.

Kata Julia dia bersedia menerima kritikan orang ramai gara-gara keterbukaannya berkongsi gambar-gambar seksi dengan berbikini dalam percutian di Pulau Redang, Terengganu.

“Bagi saya tiada yang pelik pun pakai bikini, orang-orang di kawasan ini ramai yang ambil gambar dengan saya dan tidak kisah pun pemakaian saya itu.

“Saya rasa ramai sahaja perempuan yang pakai seperti itu ketika di pulau, cuma mereka bukan artis dan tidak mendapat perhatian sahaja.”Saya tidak kisahlah apa orang nak cakap, yang penting saya gembira dengan apa yang saya lakukan, sampai bila kita nak fikir apa orang cakap tentang kita.

Respon Julia Ziegler dituduh ‘tidur’ dengan produser
Nama aktres Julia Ziegler seringkali terpalit dengan kontroversi kurang enak. Selepas didakwa mabuk di luar negara, baru-baru ini Julia dikatakan tidak beradab dengan tuan rumah semasa di lokasi penggambaran.

Terbaru khabar angin mengatakan Julia sanggup tidur dengan penerbit drama bagi mendapatkan tawaran berlakon.

Walaubagaimanapun Julia menepis dakwaan tersebut dan menganggap ia adalah fitnah semata-mata.

“Itu semua fitnah. Itu semua mulut orang. Saya tak perlu nak tidur dengan sesiapa untuk dapatkan jobberlakon. Ada yang suka dan ada yang tak suka. Saya tak boleh nak buat semua orang suka kat saya,” ujar Julia seperti dipetik daripada laporan portal OhBulan!.

Tambahnya lagi, “Saya rapat pun dengan dua orang produser perempuan, siap berhijab lagi. Yang lelaki saya tak rapat. Kalau baik dengan produser lelaki pun, saya kenal dengan isteri dan family mereka.

“Walaupun kita friendly, berniat baik pun orang akan ingat kita ada different intention. Jadi as long as I’m happy with my life now, keluarga pun selamat dan sihat, so Alhamdulillah.”

Menyedari bahawa setiap orang pasti mempunyai musuh, Julia percaya pada karma dan balasan pasti akan dikenakan kepada mereka yang memfitnahnya.

Bercerita tentang hubungan cintanya yang mungkin terjejas kerana isu-isu panas yang menimpa, Julia bersyukur mempunyai kekasih yang memahami.

“Saya dah kenal dia sebelum jadi pelakon. Dia memang memahami, so dia memang ikhlas dengan saya. Bila ada isu timbul, saya akan call dia, beritahu dia semuanya. Dia pula akan beri nasihat.

“Cuma parents dia yang selalu baca surat khabar dan bertanyakan adakah saya stress dengan isu-isu ini. Saya tiada apa-apa nak sorok pun,” akhirinya, lapor Tupai.com.

sumber:bujangmedia via berehsokmo

 

Julia ZieglerBiodata Julia Ziegler
Nama Penuh: Julia Binti Bob Fauzi Ziegler
Nama Popular: Julia Ziegler
Asal: Ampang, Selangor
Tarikh Lahir: 21 Mei 1984
Umur: 32 Tahun (2016)
Adik-beradik: Anak ketiga daripada empat orang adik-beradik
Keturunan: Berdarah kacukan Amerika-Jerman (bapa) dan Melayu-Jawa (ibu)
Agama: Islam
Warganegara: Malaysia
Kerjaya: Pelakon, Model dan Pelawak

Pendidikan: Pengajian Asas Arkitek dari Savannah College of Art & Design, Georgia, Amerika Syarikat
Perniagaan: Membuka 2 syarikat iaitu Suria Design Sdn. Bhd. dan Zioss Sdn. Bhd.
Drama dan Filem: Kayangan (2006/2007), Cuci The Movie (2008), Cicakman-2 (2008), Jangan Tegur (2008), Teman Selamanya (2008) (Malaysia/Indonesia), Momok The Movie (2009), Krazy Crazy Krezy (2009) dan Suaka (2009)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *